Условия за доставка и плащане

Скъпи клиенти, моля прочетете и се запознайте с настоящите условия за доставка и плащане на магазин Olea Beauty.

Как обработваме поръчките Ви

Всяка поръчка на продукт или услуга през системата на Olea Beauty е свързана със задължение за плащане по избран от Вас начин. Поръчки приемаме 24 часа в денонощието, също и в почивните дни и в дните на официалните празници. В процеса на поръчка, имате възможност да видите продуктите, които купувате и техните цени, Вашите имена, e-mail, телефон, адрес, пощенски код, начинa на доставка и начина на плащане.

За всяка направена поръчка ще получите потвърждение по e-мейл. За промяна в статуса на поръчката (потвърждение, обработване, изпращане и др.) ще бъдете уведомявани по е-мейл. Поръчки, направени след 18:00 ч, ще бъдат обработени на следващия ден.

Доставка

За доставка използваме комбинация от услугите на Еконт и Спиди. При правенето на поръчка можете да заявите предпочитаната от Вас куриерска фирма. Ще обработим и подготвим за изпращане поръчката Ви в деня на получаването и, ако тя бъде направена до 14:00 ч. Поръчки направени през събота или неделя ще бъдат обработени понеделник и доставени вторник. Поръчаната стока се доставя на посочения от клиента адрес или офис на куриерската фирма.

Справка за офисите на куриерска фирма Спиди можете да видите тук – https://www.speedy.bg/bg/speedy-offices.

Вижте график на обслужване на куриерска компания Спиди за населените места, обслужвани по график.

Справка за офисите на куриерска фирма Еконт можете да видите тук – https://www.econt.com/find-office

Условия за доставка

1. С изпращането на потвърждение за поръчка, Вие се съгласявате да заплатите цената на избраните продукти и посочената стойност на транспортните разходи.

2. Доставка до адрес: избира се в процеса на поръчка след попълване на точен адрес, имена, пощенски код и допълнителни инструкции.

3. При избор на опция за доставка “До Офис”, следва да се посочи избран куриерски офис в полето Адрес.

4. Срокът за обработка и доставка на поръчките е от 1 до 3 работни дни. Поръчаната стока се доставя подходящо опакована съгласно вида ѝ и ползвания транспорт за доставка. Всички доставки са с включена опция “Преглед”, за да се уверите, че получавате правилните продукти.

5. Поръчките се изпълняват само за територията на България. Задължително е попълването на формата за обратна връзка. Поръчки без попълнена пълна информация за обратна връзка не се обработват. Ще бъдете информирани, че поръчката Ви е приета.

Цени за доставка

Еконт

Тарифно тегло на пратка до 1 кг

От До Цена
Офис на Еконт Офис на Еконт 5.05 лв.
Офис на Еконт Адрес на получател 6.36 лв.

Тарифно тегло на пратка над 1 до 2 кг

От До Цена
Офис на Еконт Офис на Еконт 5.56 лв.
Офис на Еконт Адрес на получател 7.88 лв.

Тарифно тегло на пратка над 2 до 5 кг

От До Цена
Офис на Еконт Офис на Еконт 6.06 лв.
Офис на Еконт Адрес на получател 10.00 лв.

Спиди

Тарифно тегло на пратка до 3 кг

От До Цена
Офис на Спиди Офис на Спиди 4.00 лв.
Офис на Спиди Адрес на получател 7.00 лв.

 

*Цените за куриерски услуги може да варират в зависимост от точния брой на продукти поръчани и тяхното общо тегло. Цените публикувани тук са само примерни и базирани на стандартните тарифи обявени с сайта на куриерските фирми.*

Условия за плащане

Поръчките се заплащат по Ваш избор, по един от методите, посочени в е-магазина. При избор на метод за плащане, различен от наложен платеж, Вие изразявате съгласието си да заплатите цената на Вашата поръчка авансово на посочената от нас банкова сметка или чрез онлайн портала за плащане с дебитна/кредитна карта.

Начин на плащане

Предлагаме следните начини за плащане:

1. Плащане при доставка

Плащане в брой при доставка чрез наложен платеж. Дължимата сума за стоката и куриерската услуга се заплаща на куриера, извършващ доставката на адреса или при получаване в офис на Еконт или Спиди.

2. Плащане с банкова карта и Paypal

плащате в процеса на поръчката.

Приемаме всички основни дебитни и кредитни карти от клиенти във всяка държава в 135+ валути, Apple Pay, и Google Pay.

Дължимата сума за куриерската услуга се заплаща на куриера, извършващ доставката на адреса или при получаване в офис на Еконт или Спиди.