За Нас

Здравей! Ние сме Olea Beauty

Малко повече за нас? Нашата марка е основана за да се бори с неефективната, но конвенционална рутинна грижа за кожата, която ви е обучила да прилагате повече от това, което всъщност се нуждае вашата кожа.

Нашите продукти не са подходящи за всички и ние не се преструваме, че са.

Нашите продукти не са „супер бързо решение!“ за „невероятни незабавни резултати!“

Ние не сме „всичко в едно“ или 20 продукта наведнъж.

Не сме тук, за да ви накараме да се почувствате, че кожата ви трябва да е „перфектна“ или че проблемите и я правят по-малко от това.

Ние даваме възможност на хората да вярват в кожата, която имат, а не в кожата, която индустрията за красота им казва да имат. Ние сме за хора, които искат грижа за кожата, без объркването.

Мислете за нас като за приятел, който се грижи за вас – започвайки от вашата кожа.

Olea Beauty е за хора, които обичат кожата си повече от тенденциите

Често забравяме, че грижата за кожата е просто начин за допълване на естествените функции на кожата ни. Много марки създават продукти, които продават, а не продукти, които отчитат здравето на кожата ви, но това не е в нашето ДНК. Винаги ще даваме приоритет на ефективността и безопасността в нашата продуктова гама.

Просто е. Казваме истината, за да поддържаме кожата ви в топ форма и създаваме продукти които работят с вашата кожа, а не срещу нея.

Време е да натиснем рестарт

Някога чувствали ли сте се изгубени в света на грижата за кожата?

Има толкова много информация за смилане и толкова много за прилагане – буквално. Непрекъснато ви се казва да купите този нов крем-чудо или да пробвате тази нова маска “всичко в едно”. Просто не знаете какво да правите или откъде дори да започнете.

Разбираме ви.

Тук сме, за да ви помогнем да натиснете „рестарт“ на вашата рутинна грижа за кожата и да направим индустрията едно по-прозрачно място.

За Нас