Нашите Продукти

Искаме да ви представим продукти, които работят с вашата кожа, а не срещу нея. Нашите формули работят безопасно с естествената екосистема на кожата ви; те засилват вашата микробиома и функция на бариерата на кожата, а не я заместват.

Смесили сме всички най-добри съставки за кожата, като антиоксиданти за повишаване на имунитета на кожата ви и есенциални мастни киселини, които подхранват и предпазват естествената и бариера. Ние вярваме във вас и че само вие бихте знаели как да приспособите нашите формули към вашия начин на живот, вашия цикъл и това, за което кожата ви копнее в този ден.

Основна Серия

Продуктите от тази гама са формулирани в недразнеща форма, за да спазват естествената функция и целостта на кожата ви. Те са нежни, но ефективни и са подходящи за всеки тип кожа – дори и за чувствителната. Признаваме, че няма продукт, който може да надхитри естествената функция на кожата ви, затова и ние не се опитваме.

Серия Кожни Добавки

Въпреки че кожата ни е невероятно умна в самостоятелното си функциониране, понякога тя може да изчерпа запасите си от определени хранителни вещества или да забави процесите си на подмладяване и възстановяване поради даден дисбаланс. Това често се дължи на външни фактори като свободни радикали в атмосферата, увреждане от UV лъчи, стареене, тютюнопушене, пиене, неправилна диета, нездравословен начин на живот, както и агресивни навици за грижа за кожата.

Нашата серия кожни добавки предлага високоефективни продукти предназначени да третират специфични кожни проблеми. Продуктите от тази серия са формулирани с клинично доказани активни съставки в най-смилаемата форма, както и полезни хранителни вещества, които ще балансират, възстановят и регенерират вашата кожа.