Философия

Здравей! Ние сме Olea Beauty. Нашата мисия е да създаваме продукти, които показват резултати, но не увреждат естествената бариера на кожата. Проста философия, но по възможно най-добрият начин.

Защо започнахме

Нашият основен проблем с козметичната индустрия е, че много марки създават продукти, които да продават, а не продукти, които зачитат здравето на кожата ни. Това води до сложни, многостепенни режими, нереалистични очаквания и груби съставки, които увреждат кожата ни в дългосрочен план. Потребителите са обучени да прилагат повече от необходимото на кожата им, което нарушава естествената й функционалност и може да доведе до хронични възпаления.

Кога грижата за кожата стана толкова трудна?

Именно тези проблеми ни накараха да създадем Olea Beauty. Въпреки изобилните възможности за продукти и информация, като потребители, ние сме по-объркани от всякога по отношение на това как пълноценно да се грижим за кожата си. Има твърде много продукти, постоянно променящи се тенденции, безкрай съвети, правила и изобилие от информация която често ни пречи да вземем правилното решение.

Натисни ”Рестарт”

Някога и ние бяхме там, където сте вие. Постоянно купувахме нови продукти, за да поправим кожни проблеми, причинени от стари продукти, които използвахме. Кожата ни беше чувствителна и изтощена. Осъзнахме, че е време да спрем и да натиснем рестарт. Ние сме тези които са в контрол. Грижата за кожата не трябва да бъде трудна. Искаме да ви представим истински основни продукти които уважават кожата и възстановяват нейното здраве.

Време е да забавим темпото

Грижата за кожата трябва да е лесна,
Грижата за кожата трябва да бъде зона без стрес,
Грижата за кожата трябва да бъде допълнение към нашия начин на живот.
Вярваме в силата на простотата и призоваваме всички жени и мъже да забавят темпото заедно с нас и да се вслушат в истинските нужди на кожата си.

Философия