Posted on Leave a comment

Нашите съставки

Нашите съставки

Некомедогенна, медицинска, изцяло натурална грижа за кожата? Звучи примамливо, но какво всъщност означава това? Решихме, че е време да поговорим за индустрията за красота, каква е нашата позиция по отношение на собствената ни продуктова философия и разбира се искаме да ви разкажем за нашите съставки, за да знаете точно какво да очаквате от нашите продукти!

Continue reading Нашите съставки

Posted on Leave a comment

10 Супер храни за кожата

10 Супер храни за кожата

В света на грижата за кожата няма нито една най-добра съставка, нито една единствена, най-добра група съставки. Точно както тялото ви се нуждае от разнообразни здравословни храни, за да процъфтява, кожата ви също се нуждае от разнообразни полезни съставки, за да изглежда най-добре. След като разгледахме изследванията, подбрахме списък с 10 супер храни за кожата, които демонстрират впечатляващи способности в умението си да подобряват външния вид на кожата.

Continue reading 10 Супер храни за кожата

Posted on Leave a comment

Алкохолът и кожата

Алкохолът и кожата

Алкохолът в грижата за кожата може да звучи като нещо безобидно или дори нещо, което сме свикнали да виждаме в много продукти, но изследванията показват друго. Въпреки популярното мнение, алкохолът като основна съставка във всеки продукт за грижа на кожата е проблем. Има твърде много подвеждаща информация онлайн по темата, затова искахме да изясним нещата и да сложим край на някои митове:

Continue reading Алкохолът и кожата

Posted on Leave a comment

Ароматите в продуктите

Ароматите в продуктите

От обширни изследвания е добре известно, че ароматът, независимо дали е естествен или синтетичен, е често срещана сенсибилизираща съставка за всички видове кожа. И въпреки тази информация, ароматните компоненти се намират в повече козметични продукти, отколкото можете да си представите. Много хора трудно приемат факта, че ароматите в продуктите за грижа на кожата са проблем, така че е време да се потопим в света им, науката зад тях и защо те са вредни:

Continue reading Ароматите в продуктите

Posted on Leave a comment

Антиоксидантите и кожата

Антиоксидантите и кожата

Когато говорим за съставки против стареене, изследванията показват ясни и категорични резултати: Антиоксидантите са от съществено значение и колкото повече нанасяте върху кожата, толкова по-добре. Вашата диета се нуждае от комбинация от здравословни, полезни хранителни вещества. Същото се отнася и за кожата. Това е най-големият орган на тялото ви, така че подхранването на повърхността му с полезни съставки, като антиоксиданти, е изключително важно. Въпреки привидно безкрайния набор от добри антиоксиданти, има няколко, които наистина се открояват. По-долу ще ви разкажем за 5 от тях и многобройните им ползи за кожата!

Continue reading Антиоксидантите и кожата

Posted on Leave a comment

Анти-ейдж съставки

Анти-ейдж съставки

В света на грижата за кожата има много малко, за което всички са съгласни, но с малки изключения, в една или друга степен, повечето експерти биха се съгласили, че най-добрите анти-ейдж продукти, които наистина се борят с признаците на стареене, трябва да включват следното: слънцезащитен крем , химически ексфолианти, антиоксиданти, допълващи и възстановяващи кожата съставки.

Continue reading Анти-ейдж съставки

Posted on Leave a comment

Какво са пептидите?

Какво са пептидите

Пептидите са една от най-обсъжданите съставки в областта на грижата за кожата против стареене. Когато се прилагат върху кожата, те демонстрират забележителни предимства, като съживяват кожата и я правят по-устойчива и по-силна. Въпреки това, пептидите не притежават магически свойства, както твърдят някои марки. Факт е, че няма нито една съставка, която да се справи с всички признаци на стареене на кожата – и пептидите не са изключение. По-долу ще разгледаме какво точно представляват пептидите и как те могат да бъдат от полза за вашата кожа.

Continue reading Какво са пептидите?

Posted on Leave a comment

Серамиди – всичко, което трябва да знаете за тях

Серамиди - всичко, което трябва да знаете за тях

Когато говорим за някои от най-добрите съставки против стареене, серамидите имат доказан опит, но те често бъдат пренебрегвани. По-долу ще отговорим на някой от най-често задаваните въпроси свързани със серамидите и техните многобройни ползи за кожата.

Continue reading Серамиди – всичко, което трябва да знаете за тях

Posted on Leave a comment

Пробиотиците и кожата

Пробиотиците и кожата

Пробиотиците са микроорганизми, които се срещат естествено в и върху тялото, оказвайки значително влияние върху здравето и цялостния вид на кожата. Намирането на наистина добър пробиотичен крем на пазара не е толкова лесно, колкото звучи. За да можем да се възползваме максимално от предимствата на пробиотиците в грижата за кожата, трябва да бъдат спазени основните формулярни съображения. Ще ви преведем през основите на пробиотиците, за да можете да разберете как да ги използвате, за да промените кожата си към по-добро.

Continue reading Пробиотиците и кожата